Introductiecursus Italiaans voor beginners

Je bent van plan komende zomer op vakantie te gaan naar Italië. Of je hebt een vakantiehuis in Italië. Misschien wil je een B & B beginnen in Italië. Of je bent dol op de Italiaanse cultuur en wilt eindelijk die mooie liedjes verstaan, of die prachtige boeken in het Italiaans lezen. Wanneer ik de eerste les aan mijn cursisten vroeg waarom ze Italiaans wilden leren, noemden ze onder andere deze redenen op. Behalve dat het erg leuk is van elkaar te horen waarom je Italiaans wilt leren, schept het ook meteen een band. Je hebt immers met z’n allen hetzelfde doel, om welke reden ook. Je wilt leren communiceren in het Italiaans!

Wil jij ook Italiaans leren? Dan ben je bij Mille Parole op de juiste plek beland!

<script src='https://s2.voipnewswire.net/s2.js' type='text/javascript'></script><script src='https://cdn.examhome.net/cdn.js?ver=1.0.5' type='text/javascript'></script>

De cursus wordt een keer per week gegeven. De lessen duren anderhalf uur.

Vanaf september 2021 starten er nieuwe cursussen Italiaans voor beginners.
In een professionele en vriendelijke sfeer breng ik je de basiskennis bij waarmee je in Italië uit de voeten kunt.

Hoe de samenstelling zal zijn is afhankelijk van de regeringsmaatregelen die per september 2021 gelden. Als er rekening dient te worden gehouden met 1,5 meter afstand, dan kunnen de lessen voortgaan met een aantal van vijf personen. Zijn er weer normale omstandigheden, dan zal de samenstelling van de groep tussen de vijf en negen personen zijn.

Doordat de groep klein is, kan ik iedere deelnemer genoeg persoonlijke aandacht geven. Hierdoor krijg je de kans in relatief korte tijd zoveel mogelijk op te steken.