Welkom bij Mille Parole, de plek waar je Italiaanse les kunt volgen.

Mijn naam is Stefania Bosco, taaltrainer en vertaler Italiaans in Ede, Gelderland. 
Mijn ouders, beiden Italiaans, zijn ruim 30 jaar geleden naar Nederland geëmigreerd. 
Dankzij hen heb ik altijd een sterke band gehouden met Italië, wat vooral komt door de jaarlijkse vakanties als kind bij mijn familie in Calabria. Ik heb fijne herinneringen aan mijn oma die enorme broden bakte in haar houtoven, mijn opa die kaas en ricotta maakte van de melk van zijn eigen koeien, de prachtige stranden, het heerlijke eten…

Nog steeds ga ik regelmatig met plezier terug naar de geboortestreek van mijn ouders.

Vanwege mijn afkomst en liefde voor taal heb 
ik Italiaans gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. 
De kennis die ik heb opgedaan bij mijn familie en de Universiteit pas ik toe in mijn 
werk als taaltrainer Italiaans.
Naast het bijbrengen van de Italiaanse taal, wat het hoofddoel is, breng ik je ook graag iets bij van de Italiaanse cultuur. Dit doe ik nu een aantal jaren met ontzettend veel passie en plezier. 
Tot ziens bij mijn lessen!
A presto!

Stefania Bosco