Zakelijk Italiaans bij Mille Parole

U heeft regelmatig contact met Italiaanse bedrijven. Uw contactpersonen kunnen zich redelijk tot goed in het Engels uitdrukken. U merkt echter dat ze meer affiniteit hebben met hun eigen taal en dat ze het waarderen als u met ze in het Italiaans communiceert. Uw contact met deze relaties wordt merkbaar hechter en intensiever. Door met ze te communiceren in hun eigen taal opent u deuren die anders gesloten zouden blijven! Hoe bereikt u dit? Simpel, door bij Mille Parole een taaltraining Zakelijk Italiaans te volgen en uw teksten naar het Italiaans te laten vertalen.

Vertalingen Italiaans door Mille Parole

U wilt uw website, brochures, handleidingen en brieven in het Italiaans aan uw klant aanbieden. Natuurlijk wilt u dat het materiaal dat u ze toestuurt goed vertaald en een vlotte leesbare tekst is in hedendaags Italiaans. 
In dat geval bent u bij Mille Parole op het juiste adres beland.

Heeft u een tekst die u van het Nederlands naar het Italiaans wilt vertalen, of van het Italiaans naar het Nederlands?
Vraagt u dan geheel vrijblijvend uw offerte bij mij aan.

Bij Flexiforce B.V., heb ik vier jaar gewerkt als direct contactpersoon van mijn Italiaanse klanten. Behalve dat ze het erg op prijs stelden dat ik Italiaans met ze communiceerde, waardeerden ze het dat de website in het Italiaans was en dat we alle documenten (van handleidingen tot introducties van nieuwe producten) naar het Italiaans vertaalden. Naast mijn dagelijkse commerciële werkzaamheden, vertaalde ik regelmatig documenten van het Nederlands naar het Italiaans. Onder andere technische handleidingen, informatiebulletins en website. Mijn opgedane ervaring in het vertalen van zowel commerciële als technische teksten maken van mij een professioneel en betrouwbaar vertaler.